top of page
  • PK Borac

BORAC TELEGROUP GRAND CHALLENGE 2021 KVALIFIKACIONO TAKMIČENJE ZA TOKYO 2020!

Updated: Feb 14, 2022

Obzirom da je posljednji rok za ispunjenje normi za Olimpijske igre, 27.06.2021. godine, ovim smo pružili još jednu šansu svim kandidatima da pokušaju isplivati norme.



Veliku zahvalnost dugujemo Generalnom sponzoru mitinga, kompaniji TeleGroup, ali i svim ostalim velikim kompanijama koje su uz nas


Sigurni smo da ćemo sve dobro pripremiti, ali da će i epidemiološka situacija ići na bolje, kako bismo ponijeli epitet najboljeg plivačkog mitinga.

Ovim putem želimo da izrazimo sreću i zadovoljstvo jer je FINA (Svjetska plivačka federacija) uvrstila “Borac TeleGroup Grand Challenge 2021” u svoj kalendar čime je postao kvalifikacioni plivački miting za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.


Obzirom da je posljednji rok za ispunjenje normi za Olimpijske igre, 27.06.2021. godine, ovim smo pružili još jednu šansu svim kandidatima da pokušaju isplivati norme i time obezbijede učešće na najznačajnijoj sportskoj manifestaciji.

Mi kao organizator već uveliko radimo i spremamo se za ovo takmičenje. Sigurni smo da ćemo sve dobro pripremiti, ali da će i epidemiološka situacija ići na bolje, kako bismo ponijeli epitet najboljeg plivačkog mitinga, ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u regionu. Već imamo najave koje zemlje bi mogle učestvovati na našem mitingu, od kojih čak i nekoliko prekookeanskih.

Veliku zahvalnost dugujemo Generalnom sponzoru mitinga, kompaniji TeleGroup, ali i svim ostalim velikim kompanijama koje su uz nas, a to su: Mtel, Mozzart, Triglav osiguranje, Gumam, Hostel City Banja Luka, Mad Wave i Dimsport Slovenija.


15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page