top of page
  • PK Borac

TELEGROUP GENERALNI SPONZOR MEĐUNARDNOG MITINGA BORAC GRAND CHALLENGE 2021.

Updated: Feb 14, 2022

Plivački klub Borac iz Banjaluke dobio je još jedno snažno pojačanje – globalnu IT kompaniju TeleGroup.
TeleGroup, kao društveno odgovorna kompanija, godinama ulaže u razvoj mladih, kako u njihovu edukaciju i obrazovanje, tako i podsticanje na zdrav način života

Plivački klub Borac iz Banjaluke dobio je još jedno snažno pojačanje – globalnu IT kompaniju TeleGroup.


„Izuzetno smo ponosni i srećni na podršci koju nam je, u ovako izazovnim vremenima, pružila kompanija TeleGroup. Posebno će nam značiti podrška u ovoj godini, a iskreno vjerujemo da će se uspješna saradnja nastaviti i u godinama koje su pred nama. Međunarodni plivački miting „Borac TeleGroup Grand Challenge 2021“ planiramo organizovati 26-27.06. 2021. godine, u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama struke. Svakako, ukoliko situacija ne bude povoljna, miting će biti realizovan kada se steknu uslovi za njegovo održavanje, jer nam je zdravlje i sigurnost takmičara na prvom mjestu.“, istakao je Željko Panić, sportski direktor Plivačkog kluba Borac iz Banjaluke.


“TeleGroup, kao društveno odgovorna kompanija, godinama ulaže u razvoj mladih, kako u njihovu edukaciju i obrazovanje, tako i podsticanje na zdrav način života, fizičku aktivnost i sport. Kako ove godine obilježavamo 25 godina uspješnog poslovanja na teritoriji BIH, želimo da pomognemo najvećem banjalučkom sportskom brendu – Borac, koji je na neki način i simbol našeg grada, da održi svoju tradiciju i organizuje 10. po redu Međunarodni plivački miting, a svim ljubiteljima sporta da i ove godine uživaju u plivačkom takmičenju uz svo poštovanje mjera”, istakao je Georgije Mihajlović, Direktor prodaje i zamjenik direktora TeleGroup-a Banja Luka.

15 views0 comments

Komentarai


bottom of page