top of page
  • Writer's picturePlivačкi klub Borac Banja Luka

ODLIČNI PLIVAČI BORCA BLISTALI U KRANJU!

Na Međunarodnom plivačkom mitingu “Grand Prix Kranj 2023”, u organizaciji PK Triglav, Kranj, plivači Borca su bili i više nego odlični.

Adi Mešetović ulazi polako u formu pred učešće na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki, gdje je pored osvojene dvije zlatne i jednu srebrnu medalju ostvario u A reprezentativnu normu u disciplini 50m slobodno 23:05.

Mladi Aleksa Đukanović plivao je lične rekorde u disciplinama u kojim se nastupio, a najuspješniji je bio u disciplini 50m slobodno u kojoj se približio samo 9 stotih od B reprezentativne norme za predstojeće Evropsko juniorsko prvenstvo isplivavši ovu dionicu za 24:63.

Naš najmlađi takmičar koji je učestvovao u Kranju, Relja Grahovac takođe je i ovaj put obarao svoje rekorde i postigao odlične rezultate, a izdvajamo 100m slobodno 55:58 gdje zauzeo 3. mjesto C finala sa plivačima starijim od sebe. Iskrene čestitke našim borčevcima na ovim izvanrednim uspjesima! Takođe i ovaj put se zahvaljujemo našem partneru @veranomotors koji su i ovaj put osigurali udobnu vožnju i novim Peugeot vozilima.


19 views0 comments

Comments


bottom of page