top of page
  • Writer's picturePlivačкi klub Borac Banja Luka

Mešetović uz ispunjene dvije A državne norme uspješno završio svoj nastup na SP!

Plivač Borca Adi Mešetović, uspješno je završio nastup Svjetskom prvenstvu u Melbournu na kojem je plivao dvije discipline, 100m slobodno sa isplivanim rezultatom 48:97 (46. mjesto od 84 takmičara) i 50m slobodno 22:20 (46. mjesto od 78 takmičara).

Adi je u obe trke isplivao A norme koje je postavio PSBiH, a odnose se za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će biti održano u decembru 2023. godine i time obezbijedio sigurno učešće.


Mešetović je uspio da ostvari dosta dobre rezultate, obzirom da je na ovo veliko takmičenje išao bez trenera. Zna se koliko je potreban trener u ovim trenucima, posebno kada se radi o vrhuskom sprintu. No, ni Adi ni klub nema za čim žaliti, troškovi su enormno skupi i nije bilo nikakvih mogućnosti da se obezbijede tolika sredstva i za trenera.


Našem Adiju čestitamo na odličnim rezultatima i želimo mu da mu naredna godina bude kvalitetna kao i ova uz još novih rekorda i normi.


Veliku zahvalnost dugujemo našim prijateljima Verano motors, gradu Banja Luka bez kojih ne bismo mogli Adija poslati na ovo veliko takmičenje. Iskreno se nadamo da će i ovaj put Ministarstvo porodice, omladine i sporta vlade Republike Srpske prepoznati naš kvalitet i dati nam odgovarajuću podršku kako su to i do sada činili.


Čestitamo plivačicama Lani Pudar i Iman Avdić na izvanrednim rezultatima koje su ostvarili na ovom prvenstvu.


8 views0 comments

コメント


bottom of page