top of page
  • Writer's picturePlivačкi klub Borac Banja Luka

BORCU 29 MEDALJA U KRUŠEVCU!

Plivačice i plivači banjalučkog Borca ostvarili su nove uspjehe, ovaj put na Međunarodnom plivačkom mitingu “Šarengradski kup 2024”, koji je održan proteklog vikenda u Kruševcu, u organizaciji naših dragih prijatelja iz Plivačkog kluba “Napredak” iz Kruševca.


Na mitingu je nastupilo 477 takmičara iz Bugarske, S. Makedonije, BiH i Srbije.


Naš klub predstavljali su: Aleksa Đukanović, Boris Blažević, Relja Grahovac, Mateja Kasagić, Andrej Kresojević, Andrija Janjić, Lazar Đekić, Danijel Stevanović, Ivana Tuckešić, Milica Jojić, Ana Stevanović, Lara i Kaća Sikimić.


Sa naših 13 takmičara naš klub je ostvario odličan plasman, osvojivši 3. mjesto u ekipnoj kategoriji, iza domaćina PK “Napredak“ iz Kruševca i PK “Niš 2005” iz Niša.

Borčevci su osvojili ukupno 29 medalja od kojih 12 zlatnih, 10 srebrnih i 7 bronzanih.


Za najuspješnijeg pojedinca ovog takmičenja iz redova Borca proglašen je Relja Grahovac (kategorija 16 godina) sa ostvarenih 1714 FINA bodova iz 3 isplivane discipline.


Još jednom se zahvaljujemo našim prijateljima iz PK “Napredak”, posebno Mileni i Nikoli Danev na toploj dobrodošlici i lijepom provodu, a našim takmičarima želimo sreću i nove uspjehe u predstojećem dijelu sezone!


44 views0 comments

Comments


bottom of page